Askartelu- ja lahjatarvikkeet Karhulasta

Kaikkea kivaa arkeen, juhlaan ja askarteluun

Pikku Tiimariinista löydät ihastuttavia tuotteita kotiin, lahjaksi ja itsellesi. Askartelu-, paperi- ja lahjatarvikkeisiin erikoistunut myymälämme sijaitsee Kymen Toimistotarvikkeen yhteydessä Kotkassa, Karhulan torin laidalla.

Laajaan valikoimaamme kuuluu tuotteita laidasta laitaan: löydä inspiraatiota askarteluhetkiin, oivallisia lahjaideoita, pientä piristystä sisustukseen ja tuiki tarpeellista arjen askareisiin.

Askartelutarvikkeet

Meiltä saat kaiken tarvittavan korttiaskarteluun: paperituotteet, kartongit, tarrat, nauhat, koristeet, maalit, liimat, teipit, kynät, sakset, kuviolävistäjät, askarteluveitset tms. Koruaskarteluun myymme esimerkiksi helmiä, nauhoja ja korunosia.

Juhla- ja lahjatarvikkeet

Meiltä saat myös juhliisi servettejä, kakkupapereita, kertakäyttöastioita, serpentiiniä, ilmapalloja, valotikutikkuja, lahjapaperia ja lahjanauhoja. Kahvitusta helpottavat leivinpaperit, foliot ja elmukelmut.

Lapsille ja koululaisille

Lapsia ilahduttavat esimerkiksi värityskirjat, ompelukuvat, muovailuvahat, tarrat ja erilaiset askartelutuotteet. Valikoimaamme kuuluu myös kausituotteita. Koululaisille meiltä löytyy kyniä, viivottimia, vihkoja ja laskimia.

Sisustus- ja päivittäistarvikkeita

Sisustustarrat, koriste-esineet, valokuvakehykset ja -albumit sopivat omaan kotiin tai lahjaksi. Myymme myös passilaukkuja, lompakoita, vyölaukkuja, kertakäyttösadetakkeja, pinnejä, hiuslenkkejä, kampoja, harjoja, koruja, avaimenperiä tms.

Talous- ja wc-paperit, kertakäyttöhanskat, puku-, paperi-, roska- ja rullapussit sekä jätesäkit, ovat arkea helpottavia käyttötavaroita.

 

Palveleva lahjatarvike- ja askartelukauppa

Jos et löydä etsimääsi tuotetta myymälästä, voimme mahdollisuuksien mukaan tilata sen sinulle. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilausajankohdan mukaan.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa ja hankinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Lämpimästi tervetuloa kaikki tutustumaan valikoimaamme!

 

Tulossa uusi verkkokauppa!


Pikkutiimariini

 

Olemme avaamassa lähiaikoina verkkokaupan nimellä Pikkutiimariini. Pikkutiimariinin valikoimaan kuuluu pääasiassa askartelu-, käsityö-, taide- ja toimistotarvikkeita, mutta tulet löytämään täältä myös joitakin juhla-, lahja-, ja päivittäistavaroita.

 

Tiedotamme sivuillamme asiasta!

 

Kun olemme saaneet verkkokaupan sille mallille että sen voi avata teidän kaikkien nähtäville, niin tulemme tiedottamaan asiasta täällä verkkosivuilla ja tiedotamme asiasta myös facebook sivuillamme. 

 

Tarjoukset

Tässä ilmoitamme ajankohtaisista tarjouksista.