Askartelu- ja lahjatarvikkeet Karhulasta

Kaikkea kivaa arkeen, juhlaan ja askarteluun

Pikku Tiimariinista löydät ihastuttavia tuotteita kotiin, lahjaksi ja itsellesi. Askartelu-, paperi- ja lahjatarvikkeisiin erikoistunut myymälämme sijaitsee Kymen Toimistotarvikkeen yhteydessä Kotkassa, Karhulan torin laidalla.

Laajaan valikoimaamme kuuluu tuotteita laidasta laitaan: löydä inspiraatiota askarteluhetkiin, oivallisia lahjaideoita, pientä piristystä sisustukseen ja tuiki tarpeellista arjen askareisiin.

Askartelutarvikkeet

Meiltä saat kaiken tarvittavan korttiaskarteluun: paperituotteet, kartongit, tarrat, nauhat, koristeet, maalit, liimat, teipit, kynät, sakset, kuviolävistäjät, askarteluveitset tms. Koruaskarteluun myymme esimerkiksi helmiä ja nauhoja.

Juhla- ja lahjatarvikkeet

Meiltä voit hankkia juhliisi teemaan sopivat servetit, kertakäyttöastiat, serpentiinit, ilmapallot, valotikut, lahjapaperit ja lahjanauhat. Kahvitusta helpottavat leivinpaperit, foliot ja elmukelmut.

Lapsille ja koululaisille

Lapsia ilahduttavat esimerkiksi värityskirjat, ompelukuvat, muovailuvahat ja tarrat. Valikoimaamme kuuluu myös kausituotteita ja tämän hetken hittituotteita, kuten spinnereitä, slimejä ja Flow-renkaita.

Koululaisen koulutaival saa hyvän startin, kun reppuun pakataan kivannäköinen penaali, kynä, viivotin, vihko ja laskin.

Työkalut

Meiltä saat joka kodin pientyökalut, kuten ruuvit, naulat, ruuvimeisselit, mitat, pihdit sekä koukut.

Sisustus- ja hygieniatarvikkeet

Sisustustarrat, koriste-esineet, valokuvakehykset ja -albumit sopivat omaan kotiin tai lahjaksi. Myymme myös passilaukkuja, lompakoita, vyölaukkuja, kertakäyttösadetakkeja, hiusjuttuja pinnejä, ponnareita, kampoja, harjoja, koruja, avaimenperiä tms.

Talous- ja wc-paperit, kertakäyttöhanskat, pukupussit, paperipussit, roskapussit, jätesäkit, biopussit ovat arkea helpottavia käyttötavaroita.

Palveleva lahjatarvike- ja askartelukauppa

Jos et löydä etsimääsi tuotetta myymälästä, voimme tilata sen sinulle. Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tilausajankohdan mukaan.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa ja hankinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Lämpimästi tervetuloa kaikki tutustumaan valikoimaamme!

Tarjoukset

Tässä ilmoitamme ajankohtaisista tarjouksista.